Социјални станови во Кочани

I. Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Кочани е изграден објект на улица „13-та Бригада“ - Драчевик Б 2.1.

   Објектот е со 29 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 3 ката + потпокрив и вкупна корисна површина од 1168 м2.

 

Подолу може да ја погледнете галеријата со слики од објектот

 


 

II. Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Кочани во градба е објектот Драчевик Б 2.2 XIII Бригада со 43 станови,

     катност на објектот е приземје + 4 ката + поткровје.

Подолу може да ја погледнете галеријата со слики од објектот

 

Kocani