Покани и известувања

Соопштение

 

Се известуваат сите граѓани на Република Македонија дека секој Четврток од 10:00 до 14:00 часот е отворен ден за прием на заинтересирани лица кои имаат потреба да остварат средба со Генералниот Директор , Помошниците Директори и Раководител на Подружница Скопје.

 

                                                                                                                                                                                                                                                           

Адреса и Локација