Покани и известувања

Јавен оглас за вработување

 

Јавен оглас за потреба од вработување работници.     

Огласот е објавен во дневните весници Слободен печат и Коха на ден 11.07.2018 и трае 3 работни деновиПревземи

Адреса и Локација