ОДБОР НА ДИРЕКТОРИ


         Извршен член

         Цветко Грозданов

         e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

         Неизвршен член

         Андриана Стојановска - Аврамовска

         e-mail: 

 

 

         Неизвршен член

         Берат Мехмеди

         e-mail: 

 

 

         Неизвршен член

         Ајдар Мемет

         e-mail: 

 

 

         Неизвршен член

         Шукри Масурица

         e-mail: 

 

Адреса и Локација