ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

 

                                     Генерален Директор

                                     Кристијан Трајковски

                                    Тел: 02/2633-800

                                    e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

         Советник

         Тел: 

         e-mail:

 

 


                                                              

Maja mala         Шеф на кабинет на Директор   

         Маја Спасовска

 

         Тел: 02/2633-800

         e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.