СЕКТОРИ

 

                                      Помошник Директор

                                   Сектор за финансии, информатика и комерција

                                   Катерина Беќири

                                  Тeл: 02/2-633-823

                                  е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                                              Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

                                    Помошник Директор

                                 Сектор за правни и општи работи

                                 Јон Фрчкоски

                                Тeл: 02/2-633-842

                                е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                                          Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

                                     Помошник Директор

                                  Сектор за градба и уредување на градежно земјиште

                                  Марин Хаџиевски

                                 Тeл: 02/2-633-859

                                 е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                                            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


                                 

                                  Помошник Директор 

                                   Сектор за стопанисување со станбен и деловен простор

                                  Петар Шапе

                                  Тeл: 02/2-633-810

                                  е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. k

                                            Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


                                  

                                   Помошник Директор

                                      Сектор за деловни средства по основ на трансформација

                                  Мире Десоски

                                   Тeл: 02/2-633-800

                                  е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

                                              Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.