Галерија

Подготовка на Национална арена Тоше Проески за одржување на Супер Куп во фудбал помеѓу

победниците во Лига на Шампиони и Лига Европа Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед на 08 Август 2017 година

 

 


 

 

Илуминација на фасадата на Национална арена Тоше Проески

 

 


 

 

08.05.2014 - Фасада на источна трибина на Национална арена Тоше Проески

 

 

Национална арена Тоше Проески - приказ на влез, трибини, патека и терен

 

 

Огномет по повод свеченото отварање на Национална арена Тоше Проески

 

 

Изградба и реконструкција на теренот на Национална арена Тоше Проески

 

 

Изградба на северна трибина на Национална арена Тоше Проески

 

 

Изградба на источна и западна трибина на Национална арена Тоше Проески

 

 

Реконструкција на јужна трибина на Национална арена Тоше Проески