Контакт

АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката - Скопје

Одделение за јавни набавки

Емилија Вукадиновска

Адреса: ул. „Орце Николов“ бр. 138 Скопје

Тел: +389 2 2633 813

Тел: +389 2 2633 814

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.