Станбен простор

Оглас број 7/2014-ПП за продажба на станови во Прилеп (29.09.2014)

Кликнете врз сликите за да ја погледнете галеријата

Оглас бр. 7/2014-ПП за продажба на станбен простор по пат на усно позитивно јавно наддавање (29.09.2014)

6 стана со подрумски простории во ОБЈЕКТ Табана на ул.„11-ти Октомври“

2 стана со подрумски простории во ОБЈЕКТ Македонија 2 на ул.„Борис Кидрич“ ББ

Погледнете го Каталогот за објектите

За подетални информации за огласот, преземете го интегралниот текст, пријавата и изјавата за изграден стан.

За дополнителни информации преземете ги Правилата и Одлуката.

Огласот е отворен од 29.09.2014 до 06.10.2014