Станбен простор

Оглас број 2/2015-ПП за продажба на станови во Прилеп (16.03.2015)

Кликнете врз сликите за да ја погледнете галеријата

Оглас бр. 2/2015-ПП за продажба на станбен простор по пат на усно позитивно јавно наддавање (16.03.2015)

6 стана со подрумски простории во ОБЈЕКТ Табана на ул.„11-ти Октомври“

1 стан со подрумски простории во ОБЈЕКТ Македонија 2 на ул.„Борис Кидрич“ ББ

Погледнете го Каталогот за објектите

За подетални информации за огласот, преземете го интегралниот текст, пријавата и изјавата за изграден стан.

За дополнителни информации преземете ги Правилата и Одлуката.

Огласот е отворен од 16.03.2015 до 23.03.2015