Социјални станови во Кочани

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Кочани во градба е објектот Драчевик Б 2.2 XIII Бригада со 43 станови, катност на објектот е приземје + 4 ката + поткровје.

Подолу може да ја погледнете галеријата со слики од објектот

 

Kocani