Гостивар

Социјални станови во Гостивар

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Гостивар во градба е објектот Тоскалар А2 5 и 6 со 70 стана, катност на објектот е приземје + 4 ката

Подолу може да ја погледнете галеријата со слики од објектот

 

GostivarToskalar GostivarToskalar2